Kezdetek:

Egyesületünk 1995.02.15.-én alakult baráti társaságként. Célunk volt a szabadidő hasznos eltöltése. Sok kellemes pillanat és hosszantartó barátság szövődött a hosszú évek alatt. Kezdetben kerékpár túrákon vettünk részt, majd kialakult két szakosztályunk is akik a versenyzést választották. Volt országúti, és MTB szakosztályunk.

Mindkét szakosztályban szép eredményeket értek el csapat tagjaink. Büszkén mondhatjuk hogy több országos bajnokot is csapattagunknak mondhattunk a hosszú évek alatt.

Csapat tagjaink az egész ország területén jártak/nak túrákra, versenyekre. Hosszú időn keresztül a kiemelt munkájuk elismeréseként 8-10 kerékpáros tagunk kimehetett a nemzetközi Párizs-Cambrai 245 km-es amatőr kerékpáros maratonra, ahol volt olyan év, hogy klubtagunk több, mint 1500 indulóból 6.-ként futott be.

Szervezetünk a verseny szervezést 1998-ban kezdte a Nimród hegyi időfutammal (jelenlegi neve Pilis kupa II. forduló), majd egy évvel később követte a Kínok Kínja kerékpáros mezőnyverseny, amely rendezvények még a mai napig is minden évben kihívást jelentenek az indulóknak. Jelen helyzetben az egyesületünk 4 rendezvényt szervez, amelyek az egész ország területéről érkezőnek jelentenek kihívást.

Tagjaink jelenleg is túrákra, maratonokra, és versenyre járnak ahol büszkén viselik az egyesületi mezt.

Amennyiben szeretnél egy jó baráti társasághoz tartozni, ahol nem a versenyzés a cél, vagy csak egyszerűen szeretnél egy csapatban kerékpározni, akkor csapatunk vár szeretettel.